Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3244
За сьогодні: 0
Вже продано: 519
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Британці приємно здивували новим Range Rover Velar

На минулому тижні відбулася прем’єра середньо розмірного преміум кроссовера під назвою Range Rover Velar. Побудований на модернізованій платформі Jaguar F-Pace, модель Velar отримує сучасні технологічні опції та розкішний інтер’єр. За рахунок вдалого дизайну та люксового оздоблення новачок стане головним конкурентом для успішного Porsche Macan.

В модельному ряду компанії Range Rover модель Velar посяде місце між Evoque та Range Rover Sport. Базовий прайс на Range Rover Velar починається з позначки у 50 тисяч євро. Габаритна довжина нового кроссовера складає 4 метра і 80 сантиметрів. Зовнішній вигляд новачка має багато спільного з іншими моделями бренду, мабуть тому британці вирішили зосередитись на інтер’єрі. Під час презентації більшість присутніх погодилась з думкою про те, що салон Range Rover Velar один з найкращих у автомобільному світі. Приємне враження залишають не тільки матеріали обробки, але і якість збирання.

Інтер’єр нового Velar випромінює сучасними технологіями, адже майже все управління здійснюється за допомогою сенсорних поверхонь. Центральний монітор інформаційно-розважальної системи може використовуватися, як навігатор, екран телефону та транслювати інформацію бортового комп’ютера.  

Для Range Rover Velar передбачено широку лінійку моторів, яки розпочинаються з 2-х літрів. Саме такий об'єм має 4-циліндровий турбодизель на 180 к.с. та 430 Нм крутного моменту. З 0 до 100 км/год базовий Velar прискорюється за 8,5 секунд. Крім цього, позашляховик отримує 3-літрову дизельну шестірку на 295 к.с. та 700 Нм крутного моменту. З таким агрегатом перша сотня дається за 6,1 секунди. Бензиновий мотор, розроблений Jaguar розвиває 375 к.с., що робить його швидшим за більшість звичайних позашляховиків. Окрім потужних двигунів, Velar комплектується фірмовим повним приводом, пневмопідвіскою та 8-ступеневою автоматичною коробкою перемикання передач. Зі слів представників виробника, автомобіль може подолати водні перешкоди глибиною до 65 см.

В якості стандартного обладнання значиться світлодіодні фари, система доступу без ключа, шкіра, 19-дюймові диски, підігрів сидінь. В якості опцій пропонується 12,3-дюймовий монітор інформаційно-розважальної системи, камера кругового обзору та адаптивний круїз-контроль. Цікаве рішення щодо оздоблення салону тканиною вважаємо чи не найвдалішим кроком в сторону конкурентів, які нажаль використовують замінник шкіри.

Безсумнівно в України Range Rover Velar чекає на успіх і це не гучні заяви, а реалії ринку преміум автомобілів…

10.03.2017
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Британці приємно здивували новим Range Rover Velar

Політика конфіденційності